Word
vriend

De Vrienden van het NJJO leveren een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling en toekomst van onze muzikale toptalenten. Hun financiële ondersteuning komt ten goede aan de een speciaal geselecteerd onderdeel van het educatietraject, bijvoorbeeld internationale samenwerkingsprojecten, studio-opnamen of persoonlijke coaching. U wordt al Vriend vanaf 40 euro per jaar.

Als dank voor uw steun:

  • houden we u als eerste op de hoogte van speciale acties en evenementen van het NJJO
  • krijgt u voorrang bij het reserveren van kaarten voor premières van het NJJO
  • ontvangt u een uitnodiging voor het jaarlijkse Vriendenconcert
  • kunt u één keer per jaar speciale repetities van het orkest bijwonen
  • ontvangst 2 tot 3 maal per jaar de digitale NJJO nieuwsbrief vol leuke wetenswaardigheden over het orkest

In 2018 komen de gelden ten goede aan internationale samenwerkingsprojecten met de nationale jeugd jazz orkesten van Duitsland en Engeland. De leden van het NJJO krijgen hierdoor de kans samen te werken met collega’s uit het buitenland, internationale podiumervaring op te doen en ook over de grens een waardevol netwerk op te bouwen.

Sponsor een stoel in het orkest
Wilt u van grote betekenis zijn voor onze talentvolle muzikanten? Sponsor dan een stoel in het orkest! Eerste trompet, tenor sax of een stoel in de trombone- of ritmesectie? Samen met u gaan we op zoek naar een passende tegenprestatie. Neem voor meer informatie contact met ons op via info@njjo.nl.

Doneren

Culturele ANBI-status
Het NJJO heeft een culturele ANBI-status. Dat betekent dat u met uw gift kunt profiteren van belastingvoordeel. Daarnaast hoeft het NJJO geen belasting te betalen over uw gift, waardoor deze volledig aan ons doel kan worden besteed. Kijk voor meer informatie over belastingvoordeel bij giften aan een instelling met een ANBI-status op de website van de belastingdienst.