Nieuws

Good Vibrations!

Deze zomervakantie serveert Kunstlinie met Summer Senses een cocktail van verrassende activiteiten voor jong en oud! Een van de activiteiten is Good Vibrations. Hierin  wordt gedemonstreerd  hoe sterk geluid kan beïnvloeden. Zo kan spannende muziek een op het eerste gezicht onschuldige filmscène opeens bloedstollend maken. Op donderdag 12 augustus kun je het effect van live muziek op het kijken van een film ervaren, wanneer een kwintet van het Nationaal Jeugd Jazz Orkest  diverse shorts (films van 2-10 minuten) nieuw muzikaal leven inblaast.

Bovendien hebben per sessie tien mensen de kans om een Nederlandse primeur mee te maken: zij mogen namelijk een SoundShirt van het Londense CuteCircuit dragen! De technologie achter het shirt zet op vernuftige wijze geluid om in vibraties, waardoor de drager van het shirt geluid als het ware kan voelen. Niet voor niets hebben doven voorrang op deze tickets, dankzij de shirts krijgen zij de kans ook een nieuwe dimensie aan hun filmbezoek toe te voegen.

Bezetting van het NJJO-kwintet v.l.n.r.: Koen Gijsman – toetsen, Kasper Rietkerk – saxofoon, klarinet, Chiel van Rijn – bas, Yuri  Rhodenborgh – gitaar, Jens Meijer – drums.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is NJJO-kwintet-2021-1-700x700.jpg

Locatie : Kunstlinie Almere Flevoland, Esplanade 10 in Almere. Meer informatie, tijden en tickets zijn te vinden op  www.kunstlinie.nl

.