Het Nationaal Jeugd Jazz Orkest (NJJO), onder leiding van trompettist, bandleider en meervoudig Grammy genomineerde Maite Hontelé , zoekt toptalenten voor de editie 2023 & 2024!

Als je na de voorselectie en auditieronde voor het NJJO geselecteerd wordt, doorloop je een bijzonder coaching- en ontwikkelingstraject dat gekoppeld is aan verschillende tournees en nationale en internationale samenwerkingsprojecten.

Lees eerst onderstaande voorwaarden en als je daaraan voldoet vul dan onderstaand formulier in. Je kunt je tot uiterlijk 14 mei inschrijven.

VOORWAARDEN

Je moet aan de volgende voorwaarden voldoen:

1) Je bent een supertalentvolle muzikant met een maximale leeftijd van 26 jaar, je hebt affiniteit met jazz+latin en aanverwante stijlen en bent woonachtig in Nederland.

2) Je bespeelt in ieder geval 1 van de volgende instrumenten: zang (Spaanssprekend is een pre), drums, percussie (conga, timbales, bongo), piano, bas (elektrisch en/of babybass en/of contrabas), gitaar en of tres, trompet, trombone, altsax, tenorsax, baritonsax.

3) Je hebt ervaring met samenspel. Ervaring met samenspel in een groot orkest is een pré.

4) Je bent beschikbaar voor de audities op 6 en 7 juni en 10 en 11 juni, de repetitieperiode 25-28 juni, de repetitie op 30 juni en verder de speeldata (s‘avonds): 1 juli, 15 september (premiere), 16 september, 14 oktober, 20 oktober, 24 november.

5) Je geeft prioriteit aan jouw beschikbaarheid voor de nader te volgen speeldata en internationale tournee(s) van het NJJO in 2024.

6) Onderstaande volledig ingevuld en aangevuld met een bio (max 1 A4) en een Mp3 (dus GEEN filmpje of WAV) met een live gespeeld stuk (waarin een solo van jou)

  E-mail

  Mobiel

  Eerste instrument

  Tweede instrument

  Leeftijd

  Volgt op dit moment de opleiding aan

  Huidige hoofdleraar/coach

  Ervaring (kleine bezetting/orkest)

  Uploaden Korte bio(max. 1/2 A4)

  Uploaden MP3 met live gespeeld stuk waarin solo van jou (max. 6MB)