Het Nationaal Jeugd Jazz Orkest (NJJO), onder leiding van zanger, componist en pianist Ruben Hein, zoekt toptalenten voor 2019 & 2020!

Als je na de voorselectie en auditieronde voor het NJJO geselecteerd wordt, doorloop je een bijzonder coachingtraject dat gekoppeld is aan een tournee en nationale en –internationale samenwerkingsprojecten.

Lees eerst onderstaande voorwaarden en als je daaraan voldoet vul dan onderstaand formulier in. Je kunt je tot uiterlijk 18 maart 2019 inschrijven voor de selectieprocedure.

VOORWAARDEN
Je moet aan de volgende voorwaarden voldoen:
1) Je bent een supertalentvolle muzikant met een maximale leeftijd van 26 jaar, je hebt affiniteit met jazz+ en bent woonachtig in Nederland.
2) Je bespeelt in ieder geval 1 van de volgende instrumenten: Zang, Drums, Piano & keys, Bas (elektrisch en akoestisch), Gitaar, Trompet, Trombone, Alt sax, Tenor sax, Hoorn, Basklarinet, (alt)Hobo, Cello, Alt viool, Viool, Fagot.
3) Je hebt ervaring met samenspel in een kleine bezetting. Ervaring met samenspel in een groot orkest is een pré.
4) Je bent beschikbaar voor de repetitieperiodes van 15-18 april, 25+26 april en 29+30 april 2019.
5) Je geeft prioriteit aan jouw beschikbaarheid voor de data van de try out, première en tourneedata van het NJJO (data volgen zo spoedig mogelijk).

E-mail

Mobiel

Eerste instrument

Tweede instrument

Leeftijd

Volgt op dit moment de opleiding aan

Huidige hoofdleraar/coach

Ervaring (kleine bezetting/orkest)

Uploaden Korte bio(max. 1/2 A4)

Uploaden MP3 met live gespeeld stuk waarin solo van jou (max. 6MB)